IBU

IBU
dening DEWI MENTARI S.

SLIRAHMU GAWE TENTREM ATIKU
TANPA SLIRAHMU. . .
PANGURIPANKU LANG ING DUNYA
PRANTARA KANG MULYA
KANG ORA TAU NJALUK BALASAN
SENAJAN NJALUK
NANGING EMAS INTANPUN ORA SEBENING
KARO KABEH KANG DIKORBANAKE AWAKMU
NYAWA UGA GELEM DITARUHAKE
MUNG SUPAYA AKU LAHIR ING DUNYA
SUPAYA BISA NGRASA SENENG ING SISIHE PANGURIPAN
SLIRAH KANG DADI PANUTAN URIPKU
RUMANGSA SENENG NALIKA AKU DADI BOCAH KANG BENER
KANG ANA GUNANE ING MASYARAKAT LAN NEGARA PANUTANKU. . .
KANGGO MENYANG SURGA ING TELAPAK SAMPARANMU. .
ING KANG DIJANJIKNA DENING GUSTI ALLAH SALAWASE ORA BAKAL AKU LALEKAKE
AMARGA SLIRAHMU
ANGGONKU GOLEK PELIPUR
MUNG DONGA KANG BISA AKU KIRIM
PENGAMPURA TULUS SAKA ATIKU
SENAJAN AKU DADI BEBAN URIPMU
NALIKA SLIRAHMU NAMPAK ING DUNYA IKI

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s