Kancaku

KANCAKU
dening Vella Novelia

Kancaku…….
Nengendi kowe ana
Wis suwe aku ora weruh
Aku teka maring omahmu
Tapi kowe ora ana

Ditelpon lan sms
Ora pernah ana balesan
Apa kowe lali karo aku
Aku coba goleti kowe
Tapi ora pernah ketemu

Aku takon karo kanca-kancamu
Jarene kowe lagi mriyang parah
Lan dirawat ing rumah sakit

2 thoughts on “Kancaku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s