Kanjeng Ibu

Kanjeng ibu
Hilda Multowilatun dening

Oh…kanjeng ibu
Panjenengan kadio jinerut sulestia
Sanubari kadya emas
Pangorbananmu ingkang agung
Marang panjenengan ingsun
Panjenengan mangorbanaken sekatahipun jiwa
Lan raganipun
Namun kagem kawula
Kacurika kawula mboten badhe dados
Kesengsaranipun panjenengan
Pamotah ku mboten badhe nggersang
Ing dalem gesang paduka
Ing dalem sanubari
Sarimben ana ing sun
Panjenengan menika tiang ingkang bekti
Panjenengan punika tiang ikang pinunju
Matur sembah nyuwun kanjeng ibu
Angganipun mengorbanaken selamanipun
Sapindah malem kula ateraken
Matur sembah nyuwun kanjeng ibu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s