Kembang Bangkai

KEMBANG BANGKAI
dening Sofiatun

kalawan mambu awak
lan lendir batangmu
kelopakmu nggawe uwong seneng
kaya sayape kumbang kang mampir

Ing kono kelopakmu mekar
kaya lambe tuba kang mahir

kalawan mambu awakmu
kang nggawe kowe
balik nggawe uwong-uwong
kanggo nglalikna sejarahe

watu lan mambu busukmu
kang memburu urip
lan dadi saksi tresnaku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s