Omahku

”OMAHKU”
dening : AidaTri Yulianti

Aku seneng marang omahku
Adem,ayem, lan gawe ati tentrem

Aku seneng marang omahku
Panggonan aku lan keluargaku ngumpul
Panggonan sing ngelindungiaku lan keluargaku kading,
Angin,udan, panas, lan liya-liyane

Aku seneng marang omahku
Panggonan sing bisa gawe atiku bungah,
Lan bisa gewe atikunesu

Omahku………..
Panggonan sing aku senengi nang dunia kiye
Langka panggonansing paling nyaman selain omahe aku

Aku seneng marang omahku……………..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s