Panutane Wong Tuwa

PANUTANE WONG TUWA
dening Fifi

Dilakoni tetep lan dilakoni
pait getir wis tanggungane ati
wiwit cilik ditimang
nganti gedhe disayang
karepaning anak
tanggungane wong tuwa
anak seneng melu seneng
susah ing pikiran
teka welas
teka asih
atine wong tuwa
amung kanggo anak

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s