Sapa Nyana

SAPA NYANA
Dening Ibnu Syinna Alfiza

Sapa nyana uripku dadi sengsara
Kaya roda pedati mandek sak nalika
Dek wingine aku ijek mangan enak
Dek wingine aku ijik lungguh kapenak
Sak ikine urip sing ora tak impekke
Kudu tak lakoni

Allah niku ageng
Allah niku agung
Tan wonten sanesipun kang pantes kasuwun

Allahu akbar
Allah maha besar
Manah kedah sabar
Ngadepi urip kang kelantar

Sareh
Tan eling waspada
Amrih urip saged mulya
Kanthi laku bebecik adohne angkara

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s