Tresna Asih Ibu

TRESNA ASIH IBU
Dening Mulyadi

Ibu……..
Jeneng-MU nggawe ati-ku kelingan
Agung asih-mu lan pengorbanan-mu
Yen aku bisa mbales ,tapi………….
saiki ibu wis ora ana ning kene
Oh ibu ngawan mbengi aku ora bisa turu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s