Tresnaku

Tresnaku
dening Anis Fitriani

aku tresna marang sliramu
najan srengenge
ana wancine kaling kalingan mega
najan segara
ora mesthi anteng ora ajeg loma
aku tresna marang sliramu
kayadene dalan kang dawa
wiwit sakdurunge limolas taun kepungkur
nganti mranane pucuk dalan iki uga
taun, windu, satus warsa
kang ora kasat mata

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s