Bunda

BUNDA
dening Indriyani

WELAS ASIHMU SA,NDAWANE JALAN
MBOTEN NATE ICAL SENAJAN PERGANTIAN JAMAN
TRESNA ASIHMU MBOTEN WONTEN TANDINGANE
SUMEREB PANCARAN CAHYAMU
NYINARI TINDAK TANDUKKU
PITUTUR LAN NASEHATMU
TAK UGEMI ENE SA,NJERONE ATI
KANGGO PEDOMAN URIPKU
RINO WENGI MUHAJATMU
MUNG KANGGO AKU
SUPADOS SAGET MERAIH NAPA SING DIPUN ANGAN-ANGANAKEN
MBOTA\EN WONTEN UNGKAPAN SING KANG PANTES
KULA ATURAKEN…………………
KECUALI NGATURAKEN MATUR SEMBAH NUWUN………….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s