Ibu

Ibu
Desi K dening

SEBENING TETES EMBUN ESUK
SECERAH CAHYANING SURYA
YEN NYAWANG PASURYANMU
ANA KEHANGATAN ING NJERO ATIKU

BANYU WUDHU TANSAH NELESI
AYAT SUCI TANSAH DIUCAPKE
SWARA LEMBUT NEBEHI KELUH LAN KESAH
PANDONGAA KANGGE PUTRA- PUTRINE

OH,,IBUKU,SLIRAHMU WANITA
KANG KULA PUJI SALAWASE URIPKU
NGAPURA ANAKMU YEN ANA SALAH
PENGORBANANMU TANPA TANDA JASA

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s