Indonesiaku

INDONESIAKU
Dening Fitta Fatmala

Aku wong Indonesia
Sing kepengin njunjung ideologi pancasila
Lan matuhi UUD 1945
Nglestarikake budaya lan basa Indonesia
Mbela negeri Indonesia
Lan njaga kaslametane bangsa
Kading ancamane bangsa liya
Sebabe aku tresna kaliyan Indonesia
Sing wis ngraih mardika
Bangsa Indonesia nduweni etika
Sing beda karo bangsa liya
Lan nduwe agama
Mula kita kudu bisa njaga
Kapribadiane bangsa Indonesia
Aku ora bakal nyerah kanggo majukake bangsa.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s