JENENGAN PUNIKA TRESNA INGSUN

JENENGAN PUNIKA TRESNA INGSUN
Dening Purwati

NALIKA MENTARI ENJING WIWIT BERSINAR
KETINGGAL JENENGAN BIKA JENDELA KAMAR KULA
KAU SAMBUT ENJING MENIKA KALIH SENYUM JENENGAN
SETUNGGAL ESEM JENENGAN,SETUNGGAL ANUGRAH KANGGE KULA

IBU..JENENGAN SAMBUT SABEN DINTEN KULA
KALIH SEJUTA CANDA LAN TAWA
PANJENENGAN HIASI SABEN DINTEN KULA
KALIH KEMBANG LAN KETRESNAN

PANJENENGAN RENCANGI KULA CAHYA LENTERA
JENENGAN MBOTEN PEDULI LAN BILIH JENENGAN WONTEN KEGELAPAN
JENENGAN PARINGI KULA SEJUTA KEBAHAGIAAN
JENENGAN MBOTEN PEDULIAKEN KIYAMBAKNIPUN LAN KEBAHAGIAAN PIYAMBAK

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s