Perpisahan kang nglarani ati

Perpisahan kang ngelarani ati
dening Endang

Tawang mendhung ora lumrah
Ngambarake suwasana kang dirasa
Bendungan banyu mata
Wis ora sanggup nahan
Wektu weruh awak kaku ketutup bakal
Dina sepi kang dirasa
Kebahagian,canda,tawa wis lunga
Mung kenangan indah kebayang-bayang
Kepingin ati njerit sing kuwat
Nanging mung bisa nanggis
Amarga kehendak gusti allaah
Ora bias ditentang manungsa
Lan tetesan banyu mata
kanggo tanda perpisahan kita
aku ing kene mung bias donga
muga kowe bias tenang ing alam kana
slamet jalan sahabatku
kowe tetep ana ing jero atiku
amarga tresna asihku tulus
marang kowe sahabatku….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s