Tresna Asih Ibu marang Anak

TRESNA ASIH IBU MARANG ANAK
Dening Purwokanti

IBU
Ngandheg aku nganti sangang sasi
Nglahirake kanggo taruhan nyawa
Karo sabar ngasuh,mbimbing lan ndidik aku
Pancen mulia atinemu
IBU
Yekti ageng tresna asihmu
Lan ana pepatah sing munine
“Kasih ibu sepanjang zaman”
“Kasih anak sepanjang gala”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s