Tresna Ibu

TRESNA IBU
Dening Riza miranti

Sliramu wis ngandheg aku
nganti sangang sasi
Nggawaku mrena-mrene
Lan tansah jaga aku ben aku weruh
Dunia iki sing apik
Wektu aku lair
Ibu nggendong aku ,nyikep aku
Welas asih marang aku
Lan gawe atiku seneng
Ibu ngajarake aku sakabehane
Senajan aku isih durung pinter
Kanggo ngelakokake sekabehane kuwi
Nangging sliramu tansah sabar ngajari aku
Ibu jasamu areptansah dakeling
Selawase uripku
Aku bangga marang ibu
Matur nuwun ibu

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s