Adhiku Kang Kinasih

Adhiku Kang Kinasih
Deninig Tuti Nur

Oh,Adhiku …….
Putra kinasih Ibu
Bagus rupamu,manis esemmu
Lakumu nyenengke atiku

Nanging…….
Yen dak eling-eling
Kahanan uripmu kang tansah nelangsa
Atiku sansaya lara

Wiwit cilk tekan saiki
Kowe ora pernah ngrasakna kasih sayang saka bapak
Amarga bapak tindak
Menyang panggonan kang ora dingerteni

Oh,Adhiku……
Saiki turu sing lali
Ben sesuk bisa tangi
Kanggo ngrewangi aku lan ibu

Rungokna, adhiku kang kinasih
Aku arep nembang kanggo nglipur atimu
Wujud tresna asih
Muga kepenak nggonmu turu

Duh,bocah kang bagus rupa
Aku tansah nyuwun pandonga
Muga uripmu bagya mulya
Migunani tumrap nusa lan bangsa.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s