APA SLIRAMU NGERTI AKU?

APA SLIRAMU NGERTI AKU?
dening Ravita Ayuningsih

Nalikaning rina wengi tumeka
sak jroning ati ora tentrem!
ayang-ayang slira
ngebeki angen-angenku

aku isih tresna marang slira!
seben arep tutup mata
mung bisa mbayangake
nanging ora kawujud

aku kepingin weruh
apa slira isih tresna?
aku pingin angerteni
apa kang dadi panyuwunmu

slira aku nang kene ngenteni.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s