KANCAKU KANG TRESNA

KANCAKU KANG TRESNA
dening Desi Ayu N

Katah kenangan kang kitha jalani
Kancaku kang tresno
Ngguyumu,wenehiku kebahagia`an
Saiki aku nembe sadar
Kowe kanca kang tresnsni
Kanca,kowe wenehi cahaya kangge aku
Saiki,ku ngerti
Kowe kanca kang tresnani

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s