SEPEDA ANYAR

SEPEDA ANYAR
dening Agus Abdul Gh.

Sepedaku sing anyar……..
amarga munine kretek kretek
kula tetep seneng karo sepeda anyarku
sepedaku sayang…….
Saben dinten tak rawat
supados katon anyar
menawi iki sepeda setunggal-tunggale
hadiah sing bapake……
menawi kula rangking setunggel….
sepedaku sing anyar
kowe pancen berjasa kalih kula……
menawi kowe tak tumpaki saben dinten
terima kasih sepedaku
kula…………seneng………….banget
kalih sepedaku sing anyar iki

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s