SUPENANKU MARANG DESAKU

SUPENANKU MARANG DESAKU
Dening Tri Devi

Ilining banyu kali getarake ati
Amarga ora bisa ngucap ing lathi
Nanging rasa tresna iki ora luntur
Amarga kula wis ora matur

Tangi turu tansah tetangisan
Kelingan wektu kula esih ing papan iki
Kula lan kancaku seneng dolanan
Dolanan kang bisa nyenengake ati

Desa kang endah,harapan kula

Sumilire angin sore ing sawah
Gawe ati iki bungah
Menawi desa kula iki saya minggah
Ora gawe semangate kula rentah
Kanggo damel desa kula iki terus mlampah

Ing desa iki kula lair
Ing desa iki kula urip kaliyan bapak ibu lan para sedulur
Ing desa iki kula gadhah kanca-kanca kang sae
Ing desa iki kula kepengin dados dian
Kangge nerangi desa iki saka petenge kebodohan
Lan ing desa iki kula ngrentas supenan
Desa kang bisa ngasilake generasi enem
Iku kabeh supenanku marang desaku

Desa kang kula tresnani
Lan desa kang ora bisa tak laliake.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s