TRESNA SAKA KULINA

TRESNA SAKA KULINA
dening Suci Rahmawati

Kula tingal saben tiyang urip padha kenalan
Kiyambeke sami-sami butuh ngantos jab tangan
Pancen kenalan ndadosaken tiyang padha seneng
Kang akhire padha purun urip sareng

Pancen leres jalaran tresna saka kulina
Tresna kalih manungsa tresna kalih makhluk sedaya
Ngantos kulina ngantos krasa
Yen manungsa kudu ikhtiar lan pasrah kalih kang kuasa

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s