TRESNA

TRESNA
dening Dian Putri Pamungkas

Ibu welas kaleh kula
Ibu lumintu maringi sing paling sae kanggo kula
sekedik yekti
ibu maringi pelajaran sing sae kangge kula
walau kadang-kadang kula sering ndamel ibu jengkel
mila menika
ibu mboten pernah putus asa kangge pepengetan kula
sedaya ibu lakokaken niki kangge masa depane kula
senadya kula mboten pernah pengalih setebih niku
mila menika ibu nglakokaken nika kalih rasa semangat mboten kenal kesel
ibu nglakokaken niku mboten ngarepaken balas budi
mila menika sing ibu penginaken yaiku
kula dados tiyang sing sukses

KULA TRESNA NJENENGAN BU

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s