wulan

Wulan
dening Gilang Dimas S

Wulan….wong manis
sliramu akeh sing ndidamake
awakmu prasaja ora neka-neka

Wulan….amung aku bisa ndeleng awakmu neng tipi
aku tresna karo awakmu
pokoke jan sip tenan Wulan

postermu tak temlek kening tembok kamarku
saben wengi tak ilingi sliramu
jan aku kesengsem karo awakmu Wulan

Wulan muga-muga wae awakmu gelem dadi pacarku
mengko tak jak ngopi neng setadion mediun
karo tak jak mlaku-mlaku neng sarangan
wes to pokoke mak nyus tenan

Wulan….aku tresna karo awakmu
najan aku dudu selebritis
aku ora peduli
aku tetep seneng karo awakmu Wulan

Wulan….tomponen aku dadi pacarmu yo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s