GURU

GURU
dening Eka Oktavianti

Guru…
Gedhe sanget kebecikanmu
Panjenengan berjuang ora nganggo karep murih
kangge kepinteran kula
Guru…
Panjenengan sabar banget
Anggone ngadepi lelakonku
Kang ndugal banget
Senajan kaya iku
Panjenengan tetep nyayangi kula
Kaya larene piyambak
Guru…
Pengabdian panjenengan gedhe sanget
Kula…
Ra’ bisa nglupakake
Jasa-jasanipun kang luhur
Sepanjang uripku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s