IBU

IBU
Dening Siti Nurkhasanah

IBU
Saking awakku ibu kang kawicaksana
Saben wengi kang klewat sakdawane uripmu
Tresnamu panutke dalan kang mulya
Saben awakmu rakasa ragamu kang pambekta
Ibu……oh….ibu
Awan wengi kedalean jaga panguripanku
Nlangsa awaku kejawi ibu kedah sakimg atiku
Syukur bage putra kang kaduwe ibu kang dunya
Kasenenganmu ……kejawi kang go awakku
Ibu……..ibu………oh……ibu….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s