ISI ATI

ISI ATI
Dening Mustika Hening

atiku lara, perih
atiku nangis
nangapa?
Amarga kae…
pikiranku mbuh maring ndi
mabur bareng manuk
ngubengi jagad raya
ngayal…
nangis…
caraku nglalekake, aku ora ngerti
kepriye?
Ajari aku nemuake sing liya
temukake aku
sesosok sing nyenengake
nglalekake kabeh, aku ora bisa

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s