SIMBOK

SIMBOK
Dening Ravita Ayuningsih

ora ana kang bisa nggantini sliramu nang atiku
kerana welas asihmu yo mung kanggo aku
perjuangan nggedekena wiwit aku isih cilik
bakal dadi tuladha kang becik
simbok,izinna tangan panjenengan kula cium
lan aku sujud nang pangkuanmu
ben aku bisa nemoni ketentreman nang sikepan angetmu
ben aku bisa seneng yen perek karo sliramu
simbok,tresna asihmu apa iyo bisa aku wales?
kerana katresnanmu gedhe sanget
dalem cuma bisa ndongakena panjenengan
ben slamet ing ngalam dunia uga ngalam akherat

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s