TRESNA

TRESNA
dening Nurul Ikmah

Esih kelingan rumiyen
Bilih maringi kula
Serat tresnaku

Kula keblinger
Lebet bimbang……bingung
Lan panjenengan mukur mesem
Lan ngucap………..
Serat………kanggemu
Kala rumiyen kula tertegun
Bingung

Kula buka,kula waos lan waos
Kula pahami ndisit
Niki ungkapan tresnamu
Tresnamu……pertamaku

Remen pancen
Kula nikmati saben dinten
kathah remen
Dinten ganti minggu
Minggu ganti wulan

Angger wektu mboten kelewat
Sampean mboten pernah ninggalna
Lan……wektu iki
Kula sanget kangen

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s