TRESNAKU KARO KOWE

TRESNAKU KARO KOWE
Dening Luluk Inayatul

saben dina aku weruh awakmu
kayata bungah atiku
wektu ku mereki awakmu
deg-degan atiku
kowe ngomong karo aku
tapi aku ora bisa ngomong
kayata kupu-kupu
sing senenge mabur adoh
uripku kaya ing surga
ingkang awakku karo kowe
awakku kayata ratu
lan kowe kaya raja
tresnaku karo kowe
kayata gedhe kanggo awakmu
wektu aku arep ngomong
aku tresna karo kowe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s