WADI TRESNA

WADI TRESNA
dening Nurul Anafia

Taun saben taun wis kelewat
Ora kerasa kangenku terus nggebu
Senajan ati iki wis ku pendem jero
Nanging katresnanku ora bisa ku ilangna
Saben ku coba nglalekake awakmu
Malah jero katresnanku marang awakmu
Oh garwa pelipur atiku
Apa aku salah yen tresna marang kowe
Pancen tresna angel ditebak
Akeh karo liku-liku sing angel
Kadang bisa gawe seneng
Kadang bisa gawe lara
Aku angel nebak apa sing ana ing jero atiku
Apa isih ana tresna
Marang awakmulah aku menehi
Kabeh hasrat lan isi atiku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s