TRESNAKU
dening Siti Nurul Faizah

Seraut waja kang terlintas ing saben ku pejamake mripat kowe teka ing antara lintang-lintang kang ngehiasi indahe wengi

Arum ing sudut atiku indah
terpahat ing njero jiwaku
kuwe kang aku damba
sebuah arti cinta

Wengi terbias cahaya wengi
nggawe kukagawa ing njero lamunan
bayangane kowe teka
ngehiasi turu wengiku

Sebait puisi cinta kurangke kanggo kowe
kowe cahaya ing njero uripku
tutur katamu begitu alus
kowe tunjukake ing aku
angger kowe seneng nemen marang aku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s