Atine Dhemen

Atine Dhemen
deninig Tantowi

Mula aku eling awakmu
Aku boten saget lupakna
Raose kaya dhemen
Kale awakmu
Aku leres boten saget lupakna
Senajan boten sami kula
Aku tetep setia
Lan sejatos ku
Kangge urip mu

Raose kaya mati
Aku dhemen kale awakmu
Amarga boten wonten saliane awak mu
Neng atiku
Amarga awakmu urip
Lan matiku

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s