BAPAK

BAPA
dening Eko Setiawan

Riwe ngucur deres
Peluh ing keninge
Pasuryan yuswa kang kesel
Kerja banting tosan
Kangge anak lan kaluwargane

Salirane kang taksih kiyat
Jumenenge taksih tegak
walau yuswa wus setengah baya
Beliau taksih ngrelakake salirane
Banting tosan kangge kaluwargane

Mboten wonten gurat penyesalan ing pasuryane
Direlakake salirane kangge kaluwargane
Lan mboten wonten kang patut di sesaliing penggahane
Jika tresna kasih keluwarga
Wus di angsalke

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s