DAMAI

DAMAI
dening Risna Putri YN

Tak kangeni
Kaya wiwit biyen
Bisa dolanan
Ora wedi wira-wiri
Tentrem rasane rasane dina iku
Jaman biyen . . .
Damai iku sawise perang
Sing menang kuasa
Saiki damai iku
Dikangeni lan di enteni
Bocah-bocah
Bapak-Ibu
Simbah-simbah
Pengen mimpi kang indah
Damai . . .
Ora bisa di regani
Ora bisa di bayar karo dunya lan harta
Mung jiwa taruhane
Nyiptaken Damai Sejahtera
Kangge anak cucu
Mbesuk . . .

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s