GURUKU

GURUKU
denig Leni Rosita dewi

Sagegem pelita ingkang sampun
dipangiringaken dhumateng kula
kangge nerangkan lelampahan ingkang peteng
kangge kebeneran lan keslametan
kangge bekal gersang ing dinten salejengipun

njenengan kados sabit ingkang subur
senajan jenengan terhangus
nanging jenengan tetep bersumilar terang
njenengan mboten ngatih ngeluh
senajan kadang kula ndados aken njenengan duka

nanging kanthi sabare jenengan
njenengan gula wentah kula
nasehate njenengan badhe kula inget-inget slamanipun
njenengan numpah aken sedaya ilmunipun
kados angin ingkang nelesin bumi
njenengan kados pahlawan ingkang tanpa tanda jasa
matur nuwun guruku

One thought on “GURUKU

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s