IBU

IBU..
dening Nihayati Nikmatil Fitri

sing tak hormati
sing tak tresnani
Ibu…
sing nggedhekna aku
lan ngopeni aku kanthi saiki
Ibu…
kawula aturaken rasa panuwun sanget…
kangge ibu..
jenengmu tak gawa sampe kapanpun..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s