IBU

IBU
dening Septiana Istikomah

Awaku tansah nyandhang kangen
Nelangsa ati durung ana tamba
Semurupe sengrege kayane nambahi loro
Ing wayah wengi sliramu tak impi-impi

Ibu……

Awaku kepingin diemani
Tumindaku yen ana sing kliru pingin dudawi

Ibu……

Aku ngerti yen ibu sampun seda
Tapi menapa aku nembe umur sedina

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s