Ibu

Ibu
dening Presilia Jesika

Amarga ibu aku ana ing dunia
Amarga ibu aku ana ngerti isi dunya
Amarga ibu aku belajar nresnani
Ibu………..
Sliramu tansah ngancani aku wektu sepi
Sliramu njagani aku awit cilik nganti saiki
Ra pernah ana keluhan saking sliramu
Ibu……….
Pripun cara aku mbales keikhlasan atimu
Aku mung bisa ngarepake ,kapan dinane mengko
Aku bisa bahagiakake ibu
Oh ibu……….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s