Mulih Desa

Mulih Desa
dening Riski Puji leksono

mboten keduga
ngalika kula wangsul teng desa
pesanggrahan gersang ingkang endah
kathah pengetan ingkang sae kita alit

semulire angin kang sayup-sayup teng awakku
suwantene peksi ingkang sesautan
lan wit-witan ingkang rembun gembrisik
lelabetan sabin ingkang wiyar
pancen kremenaken

saniki sampun kewalesan remenika
saged wangsul teng desa ingkang kula lalekaken
sedaya pepengetan ingkang sae
ingkang nate wonten

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s