Nyenengna Ibuku

Nyenengna Ibuku
dening Jecky

Aku kepingin Nyenengna awakmu
Lan aku kepingin ibu seneng

Aku gematos kaleh ibu
Aku eling mbekta ibu
Menyang kemenangan

Aku kepingin maringi ketenangan
Lan ketrentaman atine ibu
Raose aku dhereng cukup
nyenengna ibu ku

Sedarenge aku leres
Dados putra ing kang pinter
Lan berbakti sami
Kaleh orang tua ku
Lan bangsa lan negara

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s