Pahlawan Tanpa Tanda Jasa

Pahlawan Tanpa Tanda Jasa
dening Annafia Utami

pahlawan tanpa tanda jasa
niku sebutan kangge guru kawula
panjenengan sampun bimbing kita sedaya
supados dados penerusane bangsa

panjenengan dados pelitanipun ing nglebet lingsir
panjenengan kadosipun embun
lan patriot pahlawan bangsa

jasanipun mboten saged diukur
ndadosaken kita sedaya putra lan putri ingkang gegunan
jasa panjenengan ingkang mulia
lan pengabdianipun ingkang ageng
matur sembah nuwun dhumateng guru kula
panjenenganipun badhe lajeng kula kenang.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s