Pangarep Atiku

Pangarep Atiku
dening Bella Wiga Aditya

Simbah . . . . . .
Esih ku eling kabeh semangatmu
Esih ku eling jelas banget pasuryamu
Tapi . . . . .
Saiki simbah wis lunga ninggalake aku
Kanggo selawase
Aku pengin ketemu maneh karo simbah
Mung ana ing sak jerone impen
Pangampunten,aku sing sak suwene iki
Ora bisa ngancani simbah
Sawijining simbah lagi nandhang lara sing rekoso
Wis tak aku coba nglalekake ing atiku
Nglalekake sak kabehe sing wis kliwat
Nanging aku ora bisa
Aku neng kene mung lungguh karo meneng wae
Mung bayangan lan kenangan sing isih basa kelingan
Simbah . . . . . .
Aku tresna maring simbah
Aku kangen karo simbah

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s