RAOS INGKANG KAPENDHEM

RAOS INGKANG KAPENDHEM
dening Amalia Rizky S.

Nglebet ati ingkang sunyi
Kasimpen raosipun tresna
Ingkang lajeng atine remen
Kagem rencang gesang menika

Kula pendhem raos ingkang wonten
Kadosipun grama ingkang nyala
Pingin kula utaraken sedaya bahasa
Nanging gematos tutuk mboten saged sanjang

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s