RASA SENENGKU

RASA SENENGKU
dening Tri Puspitasari

Angin gawa tresnaku lunga
Angin gawa sisan rasa senengku
Gawa kabeh perasaanku lunga lan
Sampekna karo kae …

Domongake karo kae
Tentang tresna ku
Domongake karo kae
Rasa kangenku

Gawe kae rasakna gedhene
Rasa senengku iki…
Aku ngarepake kae ngrungokake
Lan ngrasakake

Saben detak ambekanku
Kang suwe iki
Thukul ing atiku…
Tresna tetep tresna …..

Kang tetep thukul
Ing saben
Aku ngenal
Tresna sing kae…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s