RENCANG INGKANG KULA TRESNANI

RENCANG INGKANG KULA TRESNANI
dening Nurkhasah

Panjenengan wonten wekdal kula betahaken
Ing kahanan seneng lan susah
Enjing,siyang,lan dalu kita senenge sareng-sareng
Mlampahi dinten tanpa sayah
Nanging kabeh sampun kliwat
Pasuryanmu mboten saged malih kula pirsani
Swantenmu mboten saged malih kula mirengaken
Amarga jarak sampun misahaken kita
Sakniki dinten-dinten kula sepen
Panjenengan sampun kesah ninggalaken kenangan
Nanging kula tansah badhe setya ngentosi
Ngantos panjenengan wangsul teng sisi kula malih

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s