TRESNA ASIH IBU

TRESNA ASIH IBU
dening Utari Yanu A

Panjenengan segalanipun
Saking cilik dumugi aku wis gedhe
Panjenengan supados bimbing
Lan jaga aku…………
Susah utawa seneng ibu tetep tresna karo aku
Aku seneng duwe ibu
karna ibu iku makhluk kang sempurna
karna panjenengan aku oleh tresna asih
karna panjenengan aku dadi pinter

Oh ibu……..

Aku ketresnan ibu…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s