TRESNA IBU

TRESNA IBU
dening Erlisa Dwi S.

Ibu………….

Tumetes banyu mataku
Nggayuh marang lelabuhanmu
Nalika aku anaing bobot kandhunganmu
Tindakmu bebasan kaya macan luwe
Katon lungkrah solak bawamu
Ananging gedhe penggalihmu
Katon sumringah cahyamu
Sanajan bebasan mangan ora doyan
Ora jeneb ana ing papan panggonan

Oh…..ibu………

Apa aku wis kasebut mbales budimu
Kanthi panyuwunku marang Sang Hyang Widi
Muga dadi putra sholeh-sholihati

Amin……………….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s