Dhuh Biyung

Dhuh Biyung
Dening Siti Nurwati

Dhuh biyung…
Sliramu gawe kangening ati
Sanadyan aku asring gawe gela
Nanging biyung tetep sabar
Surga ana ing telapakanmu
Ngampurane biyung…
Saiki aku adoh saka biyung
Aku kangen uga dhumateng biyung

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s