KEMBANGKU

KEMBANGKU
Dening Suli Riski Arfianti

KembangKu
Aku sayang karo kowe
Uriplah subur ing taman ku
Aja lunga ninggalke aku
Aku tresna karo kowe

Langka maneh keindahan ing tamanku
Saupama langka kowe, Kembangku

Kembangku,
Layulah kowe
Saat aku lalai ngopeni kowe
Amarga ku yakin
Kangge wektu niki
Aku mboten lalai ngrawat kowe

KembangKu,
Aku ra pengin kowe layu
Aku tresna marang rupamu
Arep kula rawat selalu rupamu
Supados rupamu
Ra lunga ninggalke aku…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s